VTÚ se zúčastnil soutěže „Férový zaměstnavatel“

Odštěpný závod VTÚVM Slavičín se zúčastnil soutěže „Férový zaměstnavatel Zlínského kraje“, kterou pořádá Zlínský kraj ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou. Smyslem je ocenit a zviditelnit zaměstnavatele, kteří pečují o své zaměstnance nad rámec zákonných povinností. Letos se soutěže účastnilo 26 firem v 6 kategoriích, přičemž VTÚVM Slavičín byl zařazen do kategorie „Ostatní veřejnoprávní subjekty.“

Výsledky 11. ročníku byly slavnostně vyhlášeny v hotelu Baltaci Atrium ve Zlíně. Za VTÚVM Slavičín se akce zúčastnil zástupce ředitele Ing. Jiří Pešek. Ceny předával hejtman Zlínského kraje Radim Holiš, náměstkyně hejtmana Hana Ančincová a ředitelka Krajské hospodářské komory Renata Brázdilová.

„Hodnocení je postaveno na třech pilířích – férovost, spolupráce a odpovědnost. Jsme rádi, že máme v regionu zaměstnavatele, kteří kladou důraz na etické zásady, starají se dobře o své lidi a podporují život ve svém okolí, “ uvedla Renata Brázdilová.

Kvůli malému počtu účastníků nebyla kategorie, do které spadal VTÚVM Slavičín, hodnocena, protože byl jediným soutěžícím. Zástupce VTÚVM převzal pouze „Poděkování za účast“. I přesto byla soutěž pro VTÚVM inspirací k dalšímu zlepšování pracovního prostředí pro své zaměstnance.

20240911_103809
© Vojenský technický ústav, s.p.
Přesunout nahoru